Els darrers anys hem tingut un increment molt important d’usuaris i les nostres instal·lacions de Vic han quedat petites. Ara estem construint un nou edifici a Vic que permetrà atendre més confortablement els infants i les seves famílies, i l’estem finançant en gran part gràcies a les aportacions econòmiques de particulars que creuen en la importància del que fem. Agraïm molt l’ajuda rebuda fins ara però ens cal un impuls final per poder acabar la construcció del nou edifici. Ara et necessitem a tu! Ens hi ajudes?

El Tris Tras és un servei de l’Associació Sant Tomàs adreçat al públic en general, no només al col·lectiu pel qual treballem prioritàriament, que són les persones amb discapacitat intel·lectual. Hi atenem aquells nens i nenes de 0 a 6 anys que presenten algun trastorn del desenvolupament o que estan en una situació de risc social, psicològic i/o biològic.

Un equip multidisciplinar (fisioterapeutes, logopedes, psicòlegs, pedagogs, treballadors socials, neuropediatre, psicomotricistes…) detecta què li passa a l’infant i dissenya l’actuació que necessita. De vegades l’atenció és puntual i amb poques sessions s’assoleixen els objectius de millora, i de vegades es requereix una actuació més prolongada per fer possible que el trastorn no suposi una limitació al seu desenvolupament i a la seva integració social. Des del Tris Tras també oferim suport i assessorament a les famílies i treballem en coordinació amb els centres escolars per assolir els objectius de millora.

Total a recaptar: 1.400.000 €